Model Scrisoare de Intentie CV Europass

Scrisoare de intentie europass

Model de scrisoare de intenție pentru atașare la CV-ul Europass

După ce ați terminat de redactat CV-ul european, este timpul să scrieți o scrisoare de intenție adresată potențialului angajator. Scopul scrisorii de intenție este de a atrage atenția recrutorilor, de a ieși în evidență față de ceilalți candidați la un loc de muncă și, în cele din urmă, de a ajunge la ultimul pas al procesului de selecție, interviul de angajare.

Atașarea unei scrisori de intenție la CV-ul european poate fi o idee excelentă pentru a vă spori șansele de a obține un loc de muncă. Dacă nu știți cum să redactați o scrisoare de intenție, puteți urma modelul de scrisoare de intenție de pe site-ul Europass.

Format:Microsoft Word
Volum fisier:20 KB
Editabil:DA
Optiune 1 descarcare: Pentru Microsoft Word actual (docx)

Cum se face o scrisoare de intenție Europass

Pentru a realiza o scrisoare de intenție Europass, trebuie să accesați site-ul oficial al Centrului European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale (CEDEFOP), unde veți găsi modulele cu cele cinci documente Europass: CV-ul, pașaportul lingvistic, documentul de mobilitate și suplimentele și certificatele de diplomă. Derulați în jos până la modulul CV și faceți clic pe „Create your CV on screen”.

Se va deschide o fereastră cu editorul online Europass. Acum selectați fila „Scrisoare de motivare” din partea stângă a ecranului pentru a afișa fiecare parte a scrisorii de motivare Europass.

Completați modulul de sus cu datele dvs. personale și începeți să scrieți scrisoarea de intenție. Nu uitați să explicați în antet motivul scrisorii dumneavoastră, și anume motivele pentru care sunteți interesat de postul, sectorul și compania respectivă.

În conținutul scrisorii de intenție Europass, puteți să vă explicați realizările, cunoștințele, experiența, competențele și abilitățile pe care le veți putea aplica la locul de muncă, într-un mod scurt și ordonat. La finalul scrisorii de intenție este important să scrieți un cuvânt de adio care să vă permită să vă diferențiați și să vă faceți disponibil pentru un interviu de angajare.

La sfârșitul scrisorii de intenție Europass, puteți atașa documente pe care le considerați importante, cum ar fi CV-ul Europass, o scrisoare de recomandare de la o companie în care ați lucrat sau ați făcut un stagiu, sau certificate sau acreditări oficiale.

După ce ați completat toate secțiunile scrisorii de intenție, nu uitați să descărcați și să salvați fișierul în formatul pe care îl preferați pe computerul dumneavoastră (Word, PDF sau HTML).

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a ști ce să scrieți în scrisoarea de intenție, puteți descărca modele de scrisori de intenție și vă puteți face propria scrisoare de intenție fără complicații.

Model de scrisoare de intenție pentru Europass

Descărcați modelul nostru gratuit de scrisoare de intenție pentru CV-ul dumneavoastră Europass și adaptați-l la profilul dumneavoastră profesional.