Scrisori de Intentie.

Modele de Scrisori de Intenție

Faceți cunoștință cu fiecare dintre modelele de scrisori de intenție pe care le avem pentru dumneavoastră. Descărcați-le gratuit. Toate modelele noastre de scrisori de intenție sunt foarte ușor de completat în Word, trebuie doar să înlocuiți câmpurile albastre cu informațiile dvs. personale și să exportați documentul final în format PDF. Puteți, de asemenea, să o imprimați și să o livrați dumneavoastră. Noi îți dăm formatul, tu îl personalizezi cu informațiile tale și asta e tot!

Mergi mai departe și însoțește-ți CV-ul cu un model bun de scrisoare de intenție! Nu uitați că, în zilele noastre, se trimit multe CV-uri. Prin urmare, este indispensabil să vă însoțiți CV-ul de o scrisoare de intenție. Orice element suplimentar care vă poate distinge este util.

Scrisoarea de intenție și CV-ul reprezintă prima impresie pe care o va avea angajatorul. Prin urmare, trebuie să aveți grijă de fiecare aspect al acestora, de imaginea, structura și conținutul lor. Un CV original și eficient, însoțit de o scrisoare de intenție modernă, clară și bine redactată, sunt instrumente strategice care vă vor ajuta să obțineți jobul, bursa, stagiul sau postul universitar pe care vi-l doriți.

Mai jos, veți găsi mai multe modele de scrisori de intenție pe care le puteți descărca și completa gratuit în Word. Alegeți șablonul care vă place cel mai mult și adaptați-l cu propriul conținut!


Alte Categorii de Scrisori:

Scrisori de recomandare
Scrisori de multumire
Scrisori de motivatie